Om Johannes

"Livet är egentligen för kort

för att göra tråkiga jobb,

sitta inne en hel dag

eller köra långsamma bilar"

Kreativ, flexibel och spontan

Jag tycker att det är viktigt att ha roligt och att kunna hantera livet med både humor och allvar. Uppriktighet, pålitlighet och ett professionellt förhållningssätt är sånt jag uppskattar i ett samarbete. Du kan förvänta dig detsamma från min sida.

 

När det gäller problem så är min erfarenhet att det oftast finns lösningar till dem. Jag är också flexibel i mitt sätt att arbeta och försöker ha ett öppet sinne för nya arbetssätt. Det gör mig till en "doer" som sällan ger upp hoppet.

 

Livet är egentilgen för kort för att göra tråkiga jobb, dricka blaskigt kaffe, sitta inne en hel dag eller köra långsamma bilar. Som tur är blir det oftast inte tråkigt när man jobbar med människor eftersom alla är unika och därmed spännande.

 

Välkommen att bolla dina uppdrag vidare till mig!

 

Johannes Nordemar – frilansande fotograf och journalist

 

Ps. Skiner solen och arbetsplatsen för uppdraget ligger vid havet (läs: badklippa) i änden av en kurvig asfaltsväg (läs: mc-väg) blir jobben extra prisvärda samt högt prioriterade ;)

Texter och bilder av hög kvalitet på ett professionellt och trevligt sätt

Jag har jobbat som journalist/fotograf i nio år och har stor erfarenhet av att möta människor i olika situationer. Genom mitt sätt att lyssna och ställa frågor lyckas jag ofta plocka fram det intressanta ur varje människa, i varje unik situation.

 

Mitt språk är begripligt och sakligt, men också kreativt och stilfullt.

 

När det kommer till bilder är jag också en säker och lugn fotograf med lång erfarenhet av reportagefoto.